Ukategorisert

Landsleir over hele landet – AGENDA 2021

 

AGENDA 2021 – Lokal landsleir

Landsleiren som skulle vært i østfold til sommeren ble avlyst. Forbundet legger til rette for at gruppene kan arrangere sin egen «lokale» landsleir.
Vår «landsleir» blir på Paulen 24-28. juni.
Patruljene i troppen skal ut på haik fra torsdag til fredag. Fredagen går med til haik. På lørdag skal vi være i Paulen og gjøre eksperimenter: hvilken ved gir best varme?, klarer vi å bygge en soldrevet bil?, og klarer dere å «kode» oppskriften på å fyre ett bål?
Søndag blir det fysiske aktiviteter på Kringsjå og i Paulen: Kano-merket, klatring, og svømme-merket. Speiderne velger hva de vil være med på. Vi skal også ha noen leker hvor vi skal reflekter på hvem vi er og fortelle vennene vår om oss selv.
Leiren har også fokus på gjenbruk og bærekraft: speiderne i troppen har som forhåndsoppgave å lage seg ett reperasjonssett: «Fixzet», dette skal patruljene jobbe med på noen møte nå i vår.